TRYGGARE BOENDEMILJÖ
MED JOUR FRÅN CPG

Via vårt koncept Bo tryggt erbjuder vi en bekymmersfri servicelösning till ett mycket fördelaktigt pris för fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsförening.

Störningsjour

Vi utför utryckningar på störningar i fastigheter och lägenheter. CPG hjälper er att hantera alla slags störningar i fastigheten - dygnet runt.

Trygg boendemiljö

Tryggheten i området ökar genom våra regelbundna kontroller av ert bostadsområde och era fastigheter Våra väktaren utför rondering av vind, trapphus, källarlokaler, allmän¬na ytor och parkeringsplatser. Vi rapportera trasiga lampor, skadegörelse, klotter och andra brister i bomiljön. Åtgärdar inbrottslarm, brandlarm, driftlarm.

Fastighetsjour

Vi kommer snabbt ut till plats då behov uppstår av snabb, akut hjälp. Exempel på fel som kan uppstå i en fastighet där vi kan vara behjälpliga: Åtgärd vid bland annat vattenläckor, stopp i avlopp, trasiga proppar, inbrottsskador.

Parkeringsövervakning

Varje uppdrag skräddarsys efter parkeringens förutsättningar och uppdragsgivarens behov.

Rapportering/Statistik

Vi dokumenterar noga vad som händer på plats hos er. En rapport skickas till er som kund i samband med utfört uppdrag. Transparants via statistik, diagram och rapporter ser vi som en självklarhet!

Offertförfrågan

City Protection Group levererar säkerhet anpassad för kunden och dess närmiljö med ett genuint fokus på personligt bemötande, förtroende och service.

Confirm you are not a robot