Eventsäkerhet

CPG har en väl förtrogen organisation, med gedigen erfarenhet att skapa trygghet på både stora och små evenemang, företagsevent och sporthändelser. Vi har rekryterat vår personal med stor omsorg för att kunna leverera tjänster med högsta kvalitet och vi ser det som vår främsta uppgift att leverera rätt personal för arbetsuppgiften. Vår personal har lång arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen och vi vågar säga att vi kan publika miljöer. Vi hanterar alla olika arbetsuppgifter på ett evenemang. För oss som entreprenör är det särskilt viktigt att bli en del av servicekedjan där vi tillsammans arbetar åt samma håll.


Vi kan leverera hela säkerhetslösningar enligt nedan eller delar av säkerhetslösningar:

  • Ordningsvakter
  • Väktare
  • Värd/Värdinna
  • Publiksäkerhet
  • Säkerhetsansvarig
  • Sjukvård
  • Brandsläckare
  • Radiohyra
  • Låt oss veta ert behov så löser vi en skräddarsydd lösning

Vi vill vara delaktiga i att skapa de bästa förutsättningarna för att ge besökare, gäster och kunder en positiv och säker upplevelse.

Erfarenheter från både stora och små evenemang

CPG har erfarenheter med goda referenser från evenemang i publika miljöer och sedan starten 2008 har vi hunnit med många olika evenemang, festivaler, konserter och sportarrangemang.

 

Summerburst, IFK Göteborg, Way Out West, Göteborgs Kulturkalas , GAIS, Ladies Night, Kulturkalaset, BK Häcken, Julgalan, Thåström, Eric Saade, Patti Smith, Roxette, Gyllene tider, Robbie Williams, Madonna, Julmatchen, I love Musical, Foo Fighters, Supermatcherna, Håkan Hellström, Gothia Cup, Diggiloo, Dans & Teaterfestivalen, Bruce, Springsteen, The Original ABBA Orchestra, Metal Town, Sävehof, Mark Knopfler, The Wave XL, Les Studios De Cirque de Marsail, Rix FM Festival, Helsingborgsfestivalen, Uddevalla solid sound, Just move it, EM i Ridsport, West Pride, Sävehof, Gothia Innebandy Cup, Thåström, Metallica, Filmfestivalen, Vi som älskar 90-talet, Sergel Cup, West Coast Riot, Petter, Alcazar, Basketfestivalen, Dam EM i fotboll, MTV Götaplatsen, Partille Cup, Melodifestivalen och mycket, mycket mer.

Offertförfrågan

City Protection Group levererar säkerhet anpassad för kunden och dess närmiljö med ett genuint fokus på personligt bemötande, förtroende och service.

Confirm you are not a robot