Utbildning

CPG skräddarsyr företagsanpassade utbildningar som riktar sig till alla på ett företag, i en förening eller organisation med intresse för säkerhet och trygghet.

UtbildningButikssäkerhet

Vi erbjuder en intressant och högaktuell  föreläsning i Säkerhetsarbete anpassat till butiksmiljö. Utbildningen innehåller bland annat Brottspreventivt arbete, Säkerhetsrutiner, Vanliga tillvägagångssätt,

Introduktion till envarsgripande och Nödvärn, Vi ser på filmer och väcker intresset för säkerhetsarbetet.

Våra föreläsare har gedigen erfarenhet inom butikssäkerhet och även den mest rutinerade säljaren har nytta av att få ett nytt perspektiv på sitt eget sätt att arbeta. Tveka inte gör en investering i din personal och i förlängningen sänka ert svinn.

Idrott & Evenemangssäkerhet

CPG skräddarsyr utbildningar för dig som ska arbeta med säkerhet inom idrott, festivaler eller andra evenemang. Utöver våra egna utbildare har vi möjligt att ta in utbildare med specialistkunskap inom konsert och evenemangssäkerhet. Våra säkerhetsrådgivare har omfattande praktisk kunskap i ämnet och vi arbetar med flera av Sveriges största evenemang och idrottsklubbar. Under kursens får du teoretisk och praktisk kunskap i grundläggande säkerhetsarbete.

Hotell & Restaurang

Vi har företagsanpassade utbildningar för hotell och restaurangbranschen. Vi utbildar i allt från vad säkerhetsarbete innebär till service och bemötande i publika miljöer. Vi utgår från er miljö för att skapa de bästa förutsättningarna. Vi måste våga ifrågasätta, allt får inte gå på rutin. Våga se bortom vardagen, det ökar säkerheten och tryggheten för er.  Kunskap skapar säkerhet på er arbetsplats.

Förstahjälpen – HLR

Utbildningen består i huvudsak av praktisk träning. En utbildning i första hjälpen ger dig kunskap om hur du hjälper någon vid ett akut sjukdomstillstånd eller vid en olycka med personskador. Det är viktigt att man vid plötslig fara reagerar med kunskap och självförtroende att klara av situationen. Denna utbildning ökar medvetenheten och räddar liv! Inga speciella förkunskaper krävs.

Brandskydd

Detta är en kombinerad teoretisk och praktisk utbildning. Utbildningen innehåller släckövningar med brandsläckare och brandfilt där ni får träna på att släcka en öppen eld samt att med filt släcka brand i en docka. Med en utbildad brandman får ni kunskaper och förståelse i förebyggande brandskydd. I kursen får ni också kunskap i hur man agerar om olyckan väl är framme genom varna, larma, rädda samt utrymningsövningar.

Alla utbildningarna kan kombineras med Första hjälpen – HLR och Brandskydd.

Referenser från genomförda utbildningar:

  • Media Markt Sverige – Butikssäljare
  • Gais Fotboll – Publikvärdar
  • Clarion Hotell Post – Värdar
  • United Sisters, Night Patrol – Trygghetsvärdar
  • Team Göteborg – Evenemangsvärdar

Kontakta oss så tar vi fram ett skräddasytt paket för ert företag, förening eller organisation.

Referenser & vänner