Larmcentralstjänster

När ni lämnar företaget på kvällen, börjar tjuvarna sitt arbetspass för natten!

Ett effektivt sätt att höja säkerheten är att installera larm som ansluts till en larmcentral med åtgärdsservice via CPG. Det kan vara inbrottslarm, driftlarm, överfallslarm, brandlarm, trygghetslarm, allt beroende på vad det finns för behov hos just er. När larmet går kontaktar larmcentralen vår väktare som så snabbt som möjligt tar sig till den larmade adressen.

Väktaren undersöker vad som kan vara orsaken till larmet och vidtar sedan de åtgärder som behövs. Därefter återställs och tillkopplas larm. Väktaren tillkallar vid behov polis eller räddningstjänst. Vi utför också då behov finns, enklare skyddstäckning av trasiga fönsterrutor eller dörrar.  Åtgärder och händelser dokumenteras i vårt datoriserade rondinformationssystem, så att Ni som kund sedan kan få rapport över händelser och åtgärder. Väktaren följer de instruktioner som upprättats mellan CPG och kund. Sedan finns vi för Er trygghet dygnets alla timmar, så ni kan sova gott om natten och veta att ert företag är i trygga händer hos våra väktare oavsett vad som händer!

Utelåst? Det behöver inte vara så! Vi kan hjälpa dig med nyckelförvaring och jouröppning.

Våra Larmtjänster förmedlas av:

Lövestad Larmcentral
Lövestad Larmcentral som är en rikstäckande Larmcentral är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008, miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2004 och certifierade enligt SSF 136:4. Lövestads huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av larm samt telefontjänster till externa företag.

Besök deras hemsida: www.lovestadlarmcentral.se

Rapid Larmcentral
Rapid Larmcentral var Sveriges första auktoriserade Larmcentral. Rapid är ISO-certifierade och SSF 136:4-godkända. Rapid tar emot de flesta typer av larmmottagning inklusive IP samt Trygghets- och Säkerhetskameror. Genom larmcentral har du dessutom tillgång till GPS-övervakning, störningsjour, felanmälan, åtgärds- och jourservice.

Besök deras hemsida: www.rapidlarmcentral.se

Referenser & vänner