Larm- Teknik

Personlarm
Med ett personlarm kan alla personer med utsatta positioner, ensamarbete, utsatta miljöer och med riskfyllda arbetsuppgifter snabbt få hjälp. Ett verktyg för snabb och effektiv larmförmedling. Larmet ansluts till övervakningscentral där operatörer tar emot larmsignalen och följer en på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion. Den inbyggda GPS mottagaren möjliggör en positionering för en räddningsinsats. Kontakta CPG för mer information.

img_2963

TEKNIKPARTNERS

attachment-1

Vid behov av tekniska lösningar av Larm, CCTV Kameraövervakning, Passersystem, Brandlarm arbetar vi på CPG med Monitor Larm.

Monitor Larm är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm enligt SSF 130. Det gör Monitor godkända av alla landets försäkringsbolag och kunniga i alla led av processen vid installation av larm. Det vi på CPG ser som en enorm styrka hos Monitor Larm är deras utpräglade servicetänk och viljan att verkligen stå för en bra leverans och kvalité hela vägen från installation till utryckning av väktare.

Besök deras hemsida: Monitor Larm

effektlarm-logo-2

CPG samarbetar med Effektlarm Säkerhetssystem som är en godkänd larminstallatör. Effektlarm är certifierad anläggarfirma för inbrottslarm. Vi kan varmt rekommendera Effektlarms tjänster och duktiga installatörer.

Besök deras hemsida: Effektlarm

Kontakta oss på CPG Bevakning för frågor eller offert.

Referenser & vänner