Evenemangssäkert

Sport & Evenemangssäkerhet

CPG Bevakning har en väl förtrogen organisation, med gedigen erfarenhet från både stora och små evenemang. Vår personal har lång arbetslivserfarenhet inom säkerhetsbranschen och vi kan publika miljöer!

Vi sätter Er som kund i fokus. Vi är flexibla och lyssnar på de önskemål och direktiv som uppkommer ända från planeringsfas till slutprodukt. Våra ordningsvakter, väktare och värdar har bred erfarenhet av att arbete i publika miljöer och innehar stor evenemangsvana. Vi har rekryterat vår personal med stor omsorg för att kunna leverera tjänster med högsta kvalitet och vi ser det som vår främsta uppgift att leverera rätt personal för arbetsuppgiften. Med CPG som säkerhetsleverantör till Ert evenemang får ni personal med hög servicekänsla och ett stort intellekt.

Ordningsvakt

Ordningsvakten har gått en utbildning hos polisen och har vissa utökade befogenheter. Ordningsvakten ska i första hand inrikta sig på att upprätthålla allmän ordning på det platser där de tjänstgör. Vi på CPG ställer marknadens högsta krav på våra tjänstgörande ordningsvakter. Med fokus på förtroende, flexibilitet och service levererar vi säkerhet som passar in i Er närmiljö. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och ett professionellt bemötande, och bidrar genom ett kombinerat högt säkerhets- och servicetänkande till att skapa en välkomnande och trygg miljö för Er som kund och Era besökare.

Väktare

Väktarens främsta uppgift är att förebygga, upptäcka och avvärja skada på person eller egendom.

CPG:s väktare kan vid evenemang ha uppgifter såsom egendomsbevakning, in och utpasseringskontroller samt bevakning av skalskydd och entréer. Bevakningsbranschens definition av en väktares uppgift är att denne skall verka för att förebygga samt förhindra att bränder, brott och andra olyckor inträffar. Vi på CPG kan tillse er med både ronderande väktare och/eller personal på fasta positioner vart ni än behöver.

Värd/Värdinna 

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna på riktigt.
Ett gott värdskap visar man oftast genom handling vid det personliga mötet, genom att vara närvarande då man möter människor och ge det där lilla extra. En nöjd kund kommer som bekant gärna tillbaka vilket brukar vara den mest lönsamma marknadsföringen.

Arbetsuppgiften för värden kan bestå i att ta emot och hälsa gäster och besökare välkomna, sköta gästlistan, garderoben, bemanna olika fasta positioner för att kontrollera access och ackreditering.  Värden fyller en mycket viktig servicefunktion och är ett ovärderligt komplement till ett lyckat evenemang.

Publikvärd

Publikvärden fungerar på sport & musikevenemang lite som kundens förlängda arm ut mot supportrar och publik. Värdarna har fokus på att ge publiken service och trygghet. Värdens kombinerade säkerhet och servicetänk bidrar till en trygg och behaglig miljö för gästen. Arbetsuppgifter för en värd kan bland annat bestå av att bistå annan personal i entré, hälsa publik välkommen, kontrollera biljetter, årskort, visitation av besökare samt olika fasta positioner för att kontroller access och ackreditering. Värden kan också hjälpa besökare att hitta rätt inne på arenan och läktare o.s.v. samt verka för publiksäkerhet (exempelvis ge vatten, då det är varmt eller kan vara tryck vid kravallstaket under konserter) m.m.

För oss som entreprenör är det särskilt viktigt att bli en del av servicekedjan där vi tillsammans arbetar åt samma håll. Vårt mål är att varje enskild medarbetare skall se helheten och betydelsen av en gemensam strävan och ett gott samarbete. Vi vill vara delaktiga i att skapa de bästa förutsättningarna för att ge besökare, gäster och kunder en positiv och säker upplevelse.

Erfarenheter från både stora och små evenemang

CPG Bevakning har erfarenheter med goda referenser från evenemang i publika miljöer och sedan starten 2008 har vi hunnit med många olika evenemang, festivaler, konserter och sportarrangemang.

För att nämna några: Summerburst, IFK Göteborg, Way Out West, Världskulturmuseet, Gais, Ladies Night, Kulturkalaset, BK Häcken, Julgalan, Thåström, Eric Saade, Patti Smith, Roxette, Gyllene tider, Robbie Williams, Madonna, Julmatchen, Supermatchen, Håkan Hellström, Gothia Cup, Diggiloo, Dans & Teaterfestivalen, Bruce, Springsteen, The Original ABBA Orchestra, Metal Town, Sävehof, Mark Knopfler, The Wave XL, Les Studios De Cirque de Marsail, Helsingborgsfestivalen, Just move it, Gothia Innebandy Cup, Sergel Cup, West Coast Riot, Petter, Alcazar, Basketfestivalen, Dam EM i fotboll Gbg, MTV Götaplatsen, Partille Cup, Melodifestivalen och mycket, mycket mer.

Vi återger med glädje Jonas Arlmarks ord efter vårt första år på Kulturkalaset 

Kulturkalaset“Jag vill tacka all Er personal för en grym insats, ni har fått mycket beröm från alla håll. Jag har fått direkta uppmaningar att behålla er inför framtiden! Jag är supernöjd med vårt första år ihop och ser fram emot flera. Personligen har jag aldrig haft ett så lugnt Kulturkalas och det är mycket p.g.a. en utmärkt insats från er sida”

– Jonas Arlmark / Säkerhetschef, Göteborg & Co

Referenser & vänner