CPG har vunnit upphandlingen som säkerhetsleverantör till Kungsbacka kommun.

12.10.2016

CPG har vunnit upphandlingen som säkerhetsleverantör till Kungsbacka kommun.

Vi är mycket stolta över att ha vunnit denna upphandling, som för CPG är ett starkt bevis på att ”vi gjorde rätt” i den resa vi startade 2013 med rond och utryckningsverksamhet. Genom att bredda verksamheten kunde vi på CPG därmed öka mervärdet för våra kunder. Vi har i och med detta också lyckats skapa arbetstillfällen och erbjuda fler fasta anställningar vilket vi är mycket glada över.

Uppdraget för Kungsbacka kommun omfattar områdesbevakning av ytor och fastigheter för att förebygga bland annat klotter, skadegörelse och inbrott. I uppdraget ingår också stationärbevakning, rondering och åtgärdsjour vid larm. Avtalet börjar gälla från årsskiftet och är tvåårigt, med möjlighet till förlängning på två år.

– Vi ser fram emot ett samarbete där vi kan vara proaktiva genom att förfina, effektivisera och utveckla leveransen tillsammans med Kungsbacka kommuns representanter.

Nicklas Johansson, VD CPG Sverige AB