Aranäs Fastigheter utökar samarbetet med CPG Bevakning.

20.10.2016

Aranäs Fastigheter utökar samarbetet med CPG Bevakning. 

Aranäs har sedan januari 2016 anlitat CPG Bevakning på köpcentrumet Kungsmässan. Nu väljer Aranäs Fastigheter att från årsskiftet även lägga över rondering, störningsjour och fastighetsjour till oss på CPG. Uppdraget omfattar deras ca 2000 hyresrätter och ett stort antal kommersiella lokaler i Kungsbacka. Alla objekt ligger i eller i närheten av centrala Kungsbacka.

Från årsskiftet kommer CPG ha en bil som rör sig i och kring Kungsbacka. Detta innebär att vi kan vara snabbare på plats vid alla former av larm från våra kunder i Kungsbacka och de i omnejd. Väktarnas närvaro i Kungsbacka ska bidra till att skapa en tryggare och säkrare tillvaro för våra kunder.

– Vi jobbar idag med flera bostadsbolag i Göteborg och har där uppnått ett mycket bra resultat i form av minskade störningar, färre inbrott och mindre klotter och skadegörelse i bostadsområdena. Nu hoppas vi att flera företag och fastighetsägare i Kungsbacka skall få upp ögonen för vår närvaro i staden och anlita oss för olika service och bevakningsuppdrag säger Jonas Öhlén driftchef och delägare i CPG.

CPG tackar Aranäs Fastigheter för utökat förtroende,